Skip to content Skip to footer

Idete s trendami alebo si zariadite vždy všetko podľa seba? Trendy sa menia a čo bolo pred rokom in, dnes už byť nemusí.

Prinášame trendy v interiérovom dizajne v roku 2023, ktoré môžete nájsť v top priestoroch.

Mramor a travertín

Mramor má na scéne čestné miesto už dlhšiu dobu, no travertín je medzi obkladovými materiálmi nováčik. Travertín je prírodný produkt. Každá dlažba je originál. Prírodné materiály majú výhodu nadčasovosti. Presne ako príroda, z ktorej pochádzajú. Travertín, mramor a iné kamenné obklady, budú vždy in, prinajhoršom ich zaradíte medzi klasiku. Ale kvalitnú.

Travertín je vďaka jemnej pórovitosti protišmykový. Treba ho impregnovať, aby nenasal tekutinu. Vďaka súčiniteľu prestupu tepla vyššiemu ako pri umelých dlažbách je travertínová dlažba optimálnym materiálom pre kombináciu s podlahovým kúrením. Údržba travertínu nie je náročná. Travertín, ak aj praskne, dá sa opraviť. To pri umelých dlažbách nie je možné.

Tmavá – tmavé drevo, posteľ, obklad, kuchynská linka

Aj vy si myslíte že tmavá a hnedá je útulná? Pripomína brloh, kde sa cítite bezpečne, ukrytí pred celým svetom. Nedostatkom tmavej kuchyne môže byť, že lapkance a fŕkance sú viditeľnejšie. Dnes pre vás našťastie vieme vyrobiť dvierka z materiálov Forner, ktoré majú povrch špeciálne upravený tak, aby nebol náročný na údržbu, napriek tmavej farbe. 

Zdroj: nobonobo.pl

Modulárne sedačky

Ak máte obývačku atypického rozmeru alebo tvaru, bude pre vás modulárna zostava tou správnou voľbou. Jednotlivé prvky zostavy si viete navoliť podľa možností konkrétneho priestoru. Ak zvažujete k veľkej sedačke aj samostatné sedenie, nemusíte si lámať hlavu nad výberom kresla. Ako samostatné jednotka môže fungovať jednomodul, ktorý  prirodzene ladí so zvyškom sedačky.

Zdroj: nobonobo.pl

Výrazné jedinečné svietidlo

Nemusíte mať toho v priestore veľa, stačí pár dominantných, exkluzívnych kúskov, ktoré dýchajú luxusom a jedinečnosťou. Priestor pozdvihne solitérne poňatý výrazný luster alebo dizajnové svietidlo. Jedinečné kúsky môžete nájsť aj v na bazári alebo sashe.sk alebo etsy.com.

Organické prírodné trendy

Nemáme na mysli len boho štýl. Nadčasovosť dosiahnete práve umným kombinovaním prvkov z viacerých štýlov. Na to však treba mať talent a jemnocit pre interiérový dizajn. Ak do luxusného sterilného prostredia umiestnite pár prírodných prvkov, získa na prívetivosti a jedinečnosti.

Zdroj: nobonobo.pl

Kontaktujte nás

    Kontaktujte nás